Foto van Aaldert

Aaldert

.NET Ontwikkelaar

C#

7 jaar

SQL

7 jaar

Delphi

15 jaar

Profiel

Aaldert is te beschrijven als een rustige en professionele softwareontwikkelaar met ervaring in zowel kleine als zeer grote organisaties. Hij heeft sterke ervaring opgedaan in het ontwikkelen van database applicaties en backend systemen. Maar ook voor frontend systemen kun je bij Aaldert terecht.

Aaldert is een betrouwbare kracht die oplossingsgericht werkt en het doel van de organisatie niet uit het oog verliest.

cv opvragen

Ervaring

februari 2015 - Huidig

Desktop Developer & Web Developer

Softwarebedrijf, fulltime


Onderhoud en nieuwbouw van een boekhoudpakket. Het is een distributed application met services in de Azure Cloud. Deze applicatie maakt gebruik van de dezelfde backend software (in Azure) als de desktop applicatie. De user interface is een single page application gemaakt met HTML5, CSS3, AngularJS en TypeScript. De achterkant is geschreven in ASP.Net WebApi.

mei 2014 - december 2014

Senior Ontwikkelaar

Laboratorium automatisering, fulltime


Ik heb enkele applicaties aangepast zodat er gebruikgemaakt kan worden van een zelfgebouwd, uitgekiend en codepage onafhankelijk vertaalmechanisme. Dit vertaalmechanisme is noodzakelijk omdat de applicaties, naast de gangbare Europese talen, ook naar het Russisch en Japans worden vertaald.

maart 2006 - mei 2014

Senior Ontwikkelaar & Technisch Ontwerper

Gastransportbedrijf, fulltime


Ik was verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer, onderhoud en uitbreiding van een tweetal applicaties. Eén geschreven in C# .NET i.c.m. een Microsoft SQL Server database, de ander geschreven in Delphi i.c.m. een Oracle database. Daarnaast medeverantwoordelijk voor een achttal dergelijke applicaties.

Specialiteiten

7 jaar

C#

Gevorderd, 7 jaarVeel ervaring in het ontwikkelen van zowel back-end als front-end applicaties in .NET

7 jaar

SQL

Senior, 7 jaar, 7 jaarVeel gewerkt met Microsoft SQL Server (TSQL) en Oracle (PL/SQL), zowel Stored Procedures als reguliere query optimalisatie.

15 jaar

Delphi

Expert, 15jr, 15 jaarVan origine een Delphi ontwikkelaar, consultant en trainer.

4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2017 - 4DotNet bv. • E-mail : info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)522 - 24 14 48

Algemene trainingsvoorwaarden