Foto van Ainee

Ainee

.NET Developer

Scrum

2 jaar

LINQ

2 jaar

C#

3 jaar

Profiel

Ainee heeft een gedreven persoonlijkheid met een sterke wil om te leren. Ze houdt ervan zichzelf te verdiepen in nieuwe technieken en daagt zichzelf daarin graag uit. Mede door deze mentaliteit is Ainee in staat snel kennis tot zich te nemen en in de praktijk toe te passen. Ainee zoekt ook in haar werk graag uitdagingen waarbij ze wordt uitgedaagd. Ze heeft een vriendelijk en open karakter, met een vleugje humor.

cv opvragen

Ervaring

oktober 2017 - februari 2018

Software Developer

Leverancier vloerverwarming, fulltime


Gewerkt aan de ontwikkeling van software voor vloerverwarming. Het omvatte beheersystemen voor werknemers, klanten, artikelen, het beheer van de banen en planningen van monteurs, een deel van de software inclusief het maken van orders, offers, invoices en nog veel meer. Front-end ontwikkeling is gedaan met behulp van Angular 5, enkele elementen zijn: Het maken van Forms, Form Controls, Services om verbinding te maken met de back-end en CRUD's maken, velden vertaalbaar maken op de formulieren en later Smartcat gebruiken om vertaalbestanden met verschillende talen te maken. Back-end ontwikkeling is gedaan met behulp van C#. Taken omvatte: Het maken van Crud's, controllers, migraties voor database- en unit tests. Ook waren er maar een paar taken die met het werken met Blob storage te maken hadden. Gebruikte technieken: C#, .NET Core 2, Angular 5, LINQ, DependencyInjection,Azure, Blob Storage, Azure Cloud Services, MYSQL, Code Reviews, HTML, CSS, Visual Studio, Visual Studio Code, Entity Framework Migrations, translations, smart cat, unit Testing.

augustus 2015 - september 2017

Software Developer

Ohpen, fulltime


Taken: Het maken van financiële software. Het ontwikkelen van extra toetsingen om de gezondheid van het systeem te verzekeren, te beheren en te bouwen. Het maken van Mysql-functies en procedures om de database op te slaan. Het systeem gezond houden door mogelijke deadlocks te monitoren en het vaststellen hiervan. Oplossen van problemen die zich voordoen tijdens het ontwikkelproces. Gewerkt met Splunk om ernstige uitzonderingen te monitoren. Benodigde dashboards gemaakt. Minimaliseren van beveiligingsrisico door het oplossen van de fouten / uitzonderingen die uit de testresultaten worden gehaald. Gebruikte technieken: C#, .NET, LINQ, Java, DependencyInjection, WCF, Amazon Cloud Services, MYSQL, SOLID, TFS, Refactoring, Reporting, Visual Studio, HTML, CSS, stored procedures, Splunk, Sanity checks.

Specialiteiten

2 jaar

Scrum

junior/medior, 2 jaar2 jaar

LINQ

junior/medior, 2 jaar3 jaar

C#

medior, 3 jaar4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2017 - 4DotNet bv. • E-mail : info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)522 - 24 14 48

Algemene trainingsvoorwaarden