Foto van Fadi

Fadi

Senior Software Architect

C#

13 jaar

Architectuur

15 jaar

SCRUM

5 jaar

Profiel

Fadi heeft al meer dan 18 jaar development ervaring met Microsoft technologieën. Fadi heeft ervaring op zowel de front- als backend. Hij heeft daarbij ervaring opgedaan in de rol van consultant en de vertaling van eindgebruikers in diverse branches. In de meest recente projecten heeft hij met de nieuwere versies van de Microsoft stack gewerkt daarnaast hij bekend met AngularJS. Hij heeft veel ervaring in het automatisch testen van de software. Daarnaast kan Fadi snel schakelen op zowel development niveau en directieniveau.

cv opvragen

Ervaring

oktober 2015 - oktober 2016

Software Architect

Virtual Affairs B.V., fulltime


- Proof of Concept RSA Token Authentication and SSO. De strekking van de PoC was om de haalbaarheid te controleren van de voorgestelde Profnet3 target architecture met AD FS 3.0 en het in stand houden van Single Sign-On op zowel Sitecore 8 als op de bestaande applicaties binnen het TGB domein. Fadi was verantwoordelijk voor de architectuur en zorgen dat de PoC voldeed aan de wensen van de klant. - Performance improvements of Findio.nl. De Findio website had last van onacceptabele traagheid. Om de oorzaak van deze slechte prestatie te achterhalen heeft Fadi de code gecontroleerd waardoor de Findio.nl website beter presteert. - Architecting SOAP services and REST API for Findio Automotive. De klant besloot om zijn REST API's te gebruiken voor zijn autodealers. Hiermee kunnen de autodealers leningen en financiële calculaties aanvragen, maar ook een installatieplan aan hun klanten laten zien. Gebruikte technieken: C# .NET, ASP.NET, SiteCore, Rest API, TFS, Scrum.

juli 2014 - mei 2015

Senior Software Architect

Meteda, Rome – Italië , fulltime


Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van: - Het Diabetes Management System voor Windows 8. Het systeem is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor Action-On-Diabetes organization in Qatar. De applicatie is een tool voor doctoren om data van alle diabetespatiënten in een lokale opslag te kunnen verzamelen. - Een GPS Tracking System, bestaande uit 3 software onderdelen: Client-Facing Web Application, Middleware and Windows Service die handelde als een socket server TCP/IP. - De Insulin Dose Calculator is een tool die het Sanofi algoritme implementeerde om de dagelijkse insulinedosering voor een patiënt te berekenen. De calculator is speciaal voor de ARM Cortex M3 processor geïmplementeerd. Gebruikte technieken: C# .NET, ASP.NET MVC 4, EF5, SQL Server, DDD, WPF, MVVM, JQuery, C++/CLI, AngularJS, Typescript.

Specialiteiten

13 jaar

C#

ervaren, 13 jaar15 jaar

Architectuur

ervaren, 15 jaar5 jaar

SCRUM

ervaren, 5 jaar4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2017 - 4DotNet bv. • E-mail : info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)522 - 24 14 48

Algemene trainingsvoorwaarden