Foto van Gerald

Gerald

.NET Consultant & Microsoft MVP

HTML5 / CSS3

5 jaar

ASP.NET MVC

6 jaar

C#

6 jaar

Profiel

Gerald is een .NET ontwikkelaar én Microsoft MVP met een passie voor front-end development. Onderwerpen als user experience (UX) en user interface design (UI) zijn voor hem de leukste uitdagingen om aan te pakken. Samen met de gebruikers tot een ontwerp komen wat visueel aanspreekt maar tegelijketijd ook efficient en doeltreffend is, dat is de grootste uitdaging. Goed op de hoogte zijn van de meest actuele technieken voor cross platform development is daarbij essentieel. 

cv opvragen

Ervaring

januari 2013 - Huidig

Software Ontwikkelaar

Boekhoud Software Leverancier, fulltime


Als .NET ontwikkelaar ben ik mede verantwoordelijk voor de realisatie van diverse applicaties. Ik heb aan verschillende projecten gewerkt waaronder de nieuwe online versie van het boekhoud pakket.

juni 2012 - januari 2013

Software Ontwikkelaar

Automatiseerder in de Zorg, fulltime


Ontwikkelen van een pragmatische planning, rooster, agenda gecombineerd met een EPD applicatie voor een verslavingszorg.

Specialiteiten

5 jaar

HTML5 / CSS3

Expert, 5 jaarUitgebreide kennis van de techniek aangevuld met de nodige user interface design vaardigheden (GUI en UIX)

6 jaar

ASP.NET MVC

Gevorderd, 6 jaar6 jaar

C#

Gevorderd, 6 jaar4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2017 - 4DotNet bv. • E-mail : info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)522 - 24 14 48

Algemene trainingsvoorwaarden