Foto van Stephan

Stephan

Microsoft .NET Ontwikkelaar

C#

9 jaar

SQL

9 jaar

WPF

7 jaar

Profiel

Stephan is een developer met ruim 12 jaar ervaring in de ICT-industrie. Hij zet zich altijd 100% in voor ieder project waar hij bij betrokken is. Hij is niet bang zijn mening te geven en heeft oog voor detail. Doordat Stephan aanzienlijke ervaring heeft in het gebruik van het .NET Framework is hij in te zetten voor de meest uitlopende projecten. Stephan werkt doeltreffend binnen teams, maar zeer zeker ook onafhankelijk is Stephan een kei in zijn werk.

cv opvragen

Ervaring

februari 2015 - februari 2016

Software Ontwikkelaar

Bankwezen, fulltime


Verantwoordelijk voor een tool die financieel adviseurs gebruiken om hun klanten te assisteren bij het behalen van hun financiële doelen. Daarnaast schrijven we services om de logica met andere applicaties en services beschikbaar te stellen. De tool koppelt met Matlab om alle calculaties uit te voeren. We gebruiken BizTalk om de verschillende applicaties en services met elkaar te laten communiceren en gebruiken we SSIS om data te verwerken en te importeren vanuit externe bronnen. We schrijven unit tests met gebruik van MSTest en NSubstitute and Moq voor mocking frameworks. Mijn werkzaamheden lopen uiteen van BizTalk development tot WCF, MVC, SQL (design, SSIS, MDS) en Angular.

oktober 2014 - december 2014

Software Ontwikkelaar

iFunds, fulltime


iFunds maakt CRM-oplossingen beschikbaar voor non-profit organisaties. Het project was gestart met het doel om een deel van de bestaande WPF-applicatie te herschrijven. Uiteindelijk werd besloten om over te stappen naar Microsoft CRM. Onze verantwoordelijkheid verschoof daardoor naar onderzoek en ontwikkeling rondom het CRM en het koppelen tussen het CRM en een op maat geschreven API. Door budgettaire redenen werden de consultants van het project afgehaald en is het nooit afgerond.

Specialiteiten

9 jaar

C#

ervaren, 9 jaar9 jaar

SQL

ervaren, 9 jaar7 jaar

WPF

ervaren, 7 jaar4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2017 - 4DotNet bv. • E-mail : info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)522 - 24 14 48

Algemene trainingsvoorwaarden