Foto van Vincent

Vincent

Agile Coach & Scrum Master

Scrum Master

5 jaar

Agile Coach

4 jaar

TDD

4 jaar

Profiel

Vincent zijn interesses liggen op Agile development, Scrum, extreme programming, TDD en BDD. Hij jaagt het liefst altijd de implementatie na van een Minimum Viable Product (MVP), om daarna te gaan uitbreiden, met feedback van de klant. De klant staat bij hem altijd centraal, maar hij zoekt ook het spanningsveld op om nieuwe features naar voren te halen. Testen is hetgeen wat de hoofdmoot moet voeren. Want alleen door uitgebreid functioneel en technisch testen te integreren in het ontwikkelprocess kan je uitstekende software ontwikkelen.

 

Clean code en design patterns zorgen voor een goede architectuur die goed te onderhouden en uit te breiden is. Dat is de kunst van het programmeren. Je verantwoordelijk voelen voor wat je oplevert. Trots zijn op wat je achterlaat en zorgen dat de volgende developer precies snapt wat je gedaan hebt. Je implementatie legt zichzelf uit. Je doet het niet alleen, maar samen met het team!

cv opvragen

Ervaring

september 2014 - juli 2016

Lead Developer en Scrum Master

Boekhoudbedrijf, fulltime


Als Lead developer was ik verantwoordelijk voor het verbeteren van het framework and architectuur van het bedrijf, het opzetten van 2 distributed teams (in Kiev) en het inzetten van continuous delivery. Als Scrum Master en Agile Coach: het creëren van een agile omgeving, het coachen van het scrum team en product owner naar agility, het uitdagen van het team, zorgen dat een distributed team net zo goed kan werken als een lokaal team, zoachen van scrum masters in Kiev en het verbeteren van het proces team breed.

Specialiteiten

5 jaar

Scrum Master

Coach, 5 jaar4 jaar

Agile Coach

Evaren, 4 jaar4 jaar

TDD

Senior, 4 jaar4 jaar

BDD

Senior, 4 jaar4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - 4DotNet B.V. • E-mail : info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)522-24 14 48