• Detachering

  & Consultancy

  Maak kennis met de
  expertise van onze
  .NET specialisten!

  Kijk verder!
 • Trainingen

  Volg onze Microsoft .NET trainingen en blijf up-to-date met de nieuwste technieken!

  Bekijk het overzicht!
 • Consultancy

  Laat je bijsturen door iemand die de route kent!

  Lees verder
 • Kennispartner

  Het delen van kennis is de drijvende kracht achter onze organisatie.

  Lees Meer

Verantwoordelijkheid

Wij zijn van mening dat wanneer je deelneemt aan de maatschappij, je daarvoor ook een verantwoordelijkheid draagt. Als 4DotNet beseffen wij ons bovendien dat we als bedrijf tevens een voorbeeldfunctie hebben richting onze klanten en leveranciers. 

Bij het nemen van deze maatschappelijke verantwoordelijkheid is het doneren aan een goed doel natuurlijk een goed begin. Maar om echt een verschil te maken moet het wat ons betreft deel uit gaan maken van de organisatie, het moet als het ware worden opgenomen in de cultuur van je organisatie. Een combinatie van slim ondernemen en daarbij anderen te laten meeprofiteren is wat ons betreft de beste oplossing voor langdurige duurzaamheid.

Zo heeft 4DotNet onlangs haar iet wat verouderde energie onzuinige server park van de hand gedaan. Vervolgens hebben wij deels gekozen voor een cloudoplossing en deels voor moderne en energiezuinige servers. Uiteindelijk zal onze gehele infrastructuur naar de cloud verhuizen. De opbrengst van de verkoop van onze oude servers hebben wij gedoneerd aan stichting Opkikker, waar kinderen die langdurig zijn opgenomen in het ziekenhuis een fijne dag kunnen beleven. (www.opkikker.nl). 

Een ander initiatief is het uitsparen van papier en toner inkt, waarbij de meeste documenten digitaal verwerkt worden. De toners die we nog opmaken zamelen we in voor recycling waarbij de opbrengt naar Stichting Aap gaat. (www.aap.nl)

 

4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2017 - 4DotNet B.V. • E-mail : info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)522-24 14 48