Mobile Development

Mobile Development

Hoe passen wij onze development strategie aan op de komst van mobiele toepassingen? Dit is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Het antwoord hierop is echter voor elke situatie weer anders. Wat we wel kunnen stellen is dat het kiezen van een strategie op basis van 'proven technology' erg belangrijk is in een wereld die zo snel veranderd als die van mobiele applicaties. Daarom is het extra belangrijk om je als organisatie te omringen met partners die hierin ervaring hebben opgedaan, zodat jij weet waar de valkuilen liggen.

Wanneer het om mobile en app development gaat in relatie tot LOB (line of business) applicaties, dan vergt dit een volledig andere aanpak dan de reguliere B2C (business to customer) apps. Onze ervaring leert dat met name het kiezen van de juiste technology stack hierbij een zwaarwegende factor is. Ook daarin is het belangrijk de juiste partner te selecteren.

Maak vrijblijvend kennis met onze expertise op dit gebied en ervaar hoe een goede partner u hierbij kan helpen. 

Maak een afspraak

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden