Foto van Frank

Frank

Senior .NET Consultant

Architectuur

7 jaar

ASP.NET MVC

5 jaar

SQL

15 jaar

Profiel

Frank is een veelzijdige professional met een jarenlange ervaring binnen het ICT-vakgebied. Hij werkt graag in teamverband, waarbij gezamenlijke doelstellingen worden nagestreefd. Hij is een mensen-mens en kan mensen aansturen en weet hen te motiveren.  

Frank is een sterk gedreven en communicatief vaardig persoon met een open persoonlijkheid. Hij hecht veel waarde aan de kwaliteit en onderhoudbaarheid van de software waar hij aan werkt. Zijn enthousiasme voor het vakgebied werkt aanstekelijk voor collega’s in zijn buurt.

cv opvragen

Ervaring

september 2016 - oktober 2017

Senior Software Engineer

DutchWorkz, fulltime


Het uitbreiden en verbeteren van de bestaande C2C Webapplicatie voor QPark en de medior- en senior developers begeleiden om de volgende stap te zetten in hun technische carrière. Taak omvat de volgende activiteiten: software architectuur volgens Domain Driven Design (Eric Evans), Test Driven Development (Test first), NServicebus ontwikkeling, gebruikmaken van het Azure platform voor beter inzicht in de gezondheid van de applicatie(s), Scrum, gebruik van Resharper, refactoring t.b.v. de verbetering van de onderhoudbaarheid en testbaarheid van de Webapplicatie. Gebruikte technieken: WebApi, C#, .Net Framework, Entity Framework, Unity, Angular 1, DDD, TDD, SOLID.

juni 2017 - Huidig

Technisch begeleider

Stichting Bee-Ideas, fulltime


Begeleiden van UVW’ers met een technische achtergrond met als doel ze inzetbaar te krijgen als junior software engineers, scrum master en/of product owner. Tevens wordt er gewerkt aan een project van Natuur & Milieu, genaamd ‘De benchmark’, om hands-on werkervaring op te doen als software engineers. Realiseren taken door volgende activiteiten: Aanbieden certificeringstrajecten zoals PSM1 en HTML5/CSS#/Javascript, sprint 0, opzetten van de architectuur en bepalen technieken, intensieve technische begeleiding, inrichten team services online, meewerkend voorman.

augustus 2015 - juni 2016

Senior Software Engineer

DAF Eindhoven, fulltime


Uitbreiden en verbeteren bestaande e-commerce onderdelen website en de bouw van de Product Information Management (PIM)/Data Asset Management(DAM) Webapplicatie als support voor het e-commerce team. Realisering taak door de volgende activiteiten: refactoring t.b.v. de verbetering van de onderhoudbaarheid en testbaarheid van de e-commerce website, bepalen van de Architectuur van de e-commerce website, klaarstomen van de e-commerce website voor multi-instance gebruik op Azure, begeleiden van collega’s, bouw van een Product Informatie Managementsysteem gecombineerd met een Digital Assets Management systeem. Gebruikte technieken: MVC 4, Entity Framework, Azure Blob Storage, Cloud Services, Azure SQL Databases, C#, ASP.NET, JQuery, Kendo UI, Bootstrap 3

Specialiteiten

7 jaar

Architectuur

ervaren, 7 jaar5 jaar

ASP.NET MVC

ervaren, 5 jaar15 jaar

SQL

zeer ervaren, 15 jaar4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2019 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)88 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden