Foto van Ivo

Ivo

Senior .NET Developer

Profiel

Ivo is enthousiast en energiek en toont dit in zijn werk. Hij vindt het prettig om te werken in een omgeving met ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling. Hij geeft graag zijn inbreng op het ontwerp en proces van het product. Ivo is ook inzetbaar als Scrum Master waar hij een team leert om beter samen te werken zodat het team groeit, het werkplezier omhoog gaat en het eindproduct verbetert. Ivo is sociaal en levert een bijdrage aan een goede werksfeer.

cv opvragen

Ervaring

maart 2018 - december 2018

Senior Software Developer / Architect

Overheidsinstelling, fulltime


Ivo is onderdeel van het .NET ontwikkelteam, die beheert en ontwikkelt een service die het mogelijk maakt om met 1 zoekopdracht alle beschikbare informatie uit interne, nationale en internationale gegevensbronnen te halen met betrekking tot personen, objecten en locaties. Wijzigingen of toevoegingen uitvoeren uit op bestaande functionaliteit, zorgen dat het team meer kennis opdoet van het product op het gebied van gebruikte technieken en architectuur, bevorderen dat kennis gedeeld wordt, het team begeleiden in het opzetten van een nieuwe CI/CD pipeline. Gebruikte technieken: C#, Javascript (jQuery), PowerShell, HTML & CSS, Visual Studio, WCF, ASMX, WebApi, .NET Framework, Entity Framework, ASP.NET MVC, Oracle Database, Jira, Git, Jenkins, Confluence, Postman, SoapUI.

oktober 2015 - november 2017

Senior Software Developer / Scrum Master

Gemeente, fulltime


Scrumbijeenkomsten verzorgen, het team begeleiden om volgens Scrum te gaan werken, gilde van Scrum Masters binnen de gemeente opzetten en begeleiden, herbouw van een webapplicatie van PHP naar ASP.NET MVC, koppeling bouwen tussen HR-personeelsgegevens, Facilitair systeem, Active Directory en Telefoonsysteem zodat deze gegevens gekoppeld getoond en, zo nodig, bijgewerkt kunnen worden, bouwen van een webapplicatie waarin allerhande facilitaire en ICT middelen aangevraagd en gevalideerd kan worden, begeleiden van nieuwbouwprojecten als Product Owner, begeleiden van een groot migratietraject. Gebruikte technieken: C#, Javascript (jQuery), HTML & CSS, Visual Studio, .NET Framework, Entity Framework, ASP.NET MVC, MS Test, Microsoft SQL Server, MySQL, Jira, SVN, Jenkins, Confluence

Specialiteiten

4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2019 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)88 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden