Foto van Kenji

Kenji

.NET Developer

Profiel

Kenji is applicatieontwikkelaar gespecialiseerd in .NET. Kenji heeft ruim 10 jaar ervaring met C# en de aspecten hieromheen (bijvoorbeeld WCF, ASP.NET, SQL, XML etc.).
Ook heeft hij veel gewerkt met XML, ASP.NET, SQL, TFS, C#/VB, WCF en SOAP. Kenji kan prima wisselen van samen naar individueel werken. Hij staat open voor nieuwe technieken en methodieken. Hij is nieuwsgierig, creatief en is niet bang dit te uiten. Hij is ambitieus, stressbestendig, doelmatig en spontaan. Daarnaast is Kenji niet bang om andere collega’s te helpen en collega's om hulp te vragen. Communicatie vindt hij daarbij belangrijk en weet dit ook prima uit te oefenen.

cv opvragen

Ervaring

april 2018 - juni 2018

Senior .NET Developer

Sycade, fulltime


Gewerkt aan een intern HRM-systeem. Hierbij gewerkt met ReactJS en .NET Core 2. Mijn taak was voornamelijk het implementeren van de MVC API in de applicatie. Daarna de front-end bijwerken en stijlen. Ook een deel Azure authenticatie ingebouwd, CI/CD gemaakt met Bamboo en Azure voor verschillende tools, een API bouwen die communiceert met bestaande crawling tools die bij klanten draaien. Mijn voornaamste taak was het introduceren en implementeren van authenticatie via IdentityServer4. De bedoeling was dat de API zowel clients als password grants kon accepteren. Als de authenticatie goed was kregen de clients of de gebruikers een JWT bearer token terug, urenregistratie tool bouwen. Hier weer de authenticatie ingebouwd. Alleen deze keer met de Identity Manager van Microsoft. Gebruikte technieken: .NET Core 2, Azure, IdentityServer4, Identity Manager, Entity Framework, C#, MVC.

september 2016 - januari 2018

.NET Developer

Zaty’s Corner / wereldreis, fulltime


Het bijhouden van een reiswebsite en blog tijdens het reizen, het ontwikkelen van een social media aggregator. Geheel gemaakt in MVC met C# .NET 4.6. Gebruikgemaakt van Entity Framework, Unity voor dependency injection, MSSQL 2014 en unittesting. Het geheel draait op een VPS (Windows Server 2012) die ook onderhouden moest worden. Elk social mediaplatform heeft zijn eigen plugin, die in de website ingeladen wordt met MEF. Het ontwikkelen van een windows service die om de 6 uur controleerde op nieuwe posts en threads op social media platformen om deze binnen te halen en te tonen op de website. Hierbij is gebruikgemaakt van dezelfde plugins als bij de website. Het ophalen van de posts en threads gebeurde d.mv. API’s aanroepen of het scapen van een website. Ondertussen bezig om versie 2 te maken in .NET Core 2 en compleet in Azure te laten hosten. Gebruikte technieken: C#, Unity, Dependency Injection, MVC, windows service, .NET 4.6, unit testing, API’s, MEF.

Specialiteiten

4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2019 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)88 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden