Foto van Leon

Leon

.NET Ontwikkelaar

C#

11 jaar

Agile/SCRUM

6 jaar

GIS

6 jaar

Profiel

Leon is een ervaren software developer met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Microsoft .NET technologieën. Ook heeft hij kennis en ervaring met CAD en GIS-systemen. Daarnaast beschikt hij over ervaring als product owner, scrummaster en projectleider.

cv opvragen

Ervaring

januari 2010 - december 2016

Product Manager/Lead Software Architect

GISCare Software Solutions BV, fulltime


Verantwoordelijkheden: - Projectleider voor het ontwikkelen van het nieuwe fieldservicepakket ServiceCenter3 gebaseerd op het Microsoft .NET platform. - Verantwoordelijk voor de architectuur en requirements engineering van de softwareplatformen van GISCare, waaronder ServiceCenter3 en de Mobile Data Terminal oplossing voor de brandweer (mobiele GIS-applicatie). - Aansturing en coaching van het ontwikkelteam in Harderwijk en een team van ontwikkelaars in Oekraïne. - Ontwikkeling van prototypes en proof of concepts in overleg met klanten. - Onderzoek naar nieuwe technologieën ten behoeve van de doorontwikkeling van de GISCare platforms waaronder PhoneGap, AngularJS, Ionic en Xamarin. Uiteindelijk is gekozen voor Xamarin als toekomstig ontwikkelplatform voor nieuw te ontwikkelen mobiele applicaties. Gebruikte technieken: C#, MS Workflow Foundation, MS Team Foundation Server, DevExpress XPO en componenten, ASP.Net WebForms en MVC, Leaflet.

Specialiteiten

11 jaar

C#

ervaren, 11 jaar6 jaar

Agile/SCRUM

ervaren, 6 jaar6 jaar

GIS

ervaren, 6 jaar4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2019 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)88 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden