Foto van Nick

Nick

.NET Developer

Angular

2 jaar

ASP.NET MVC

1 jaar

Profiel

Nick is een gedreven en veelzijdige .NET softwareontwikkelaar. Hij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en is in staat zich nieuwe vaardigheden en technieken snel eigen te maken én toe te passen. Dit maakt hem tot een zeer waardevolle ontwikkelaar. Hij heeft de laatste twee jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van WPF, ASP.NET MVC en webontwikkeling.

cv opvragen

Ervaring

maart 2018 - juni 2018

Developer Infra

Verf & chemie branche, fulltime


Het ontwikkelen van PowerShell-scripts om de backup-oplossingen van +/- 225 remote servers in kaart te brengen. Het bouwen en modificeren van PowerShell-scripts om heldere logbestanden te genereren m.b.t. de status van verschillende backup-oplossingen. Samenstellen van op maat gemaakte handleidingen van de verschillende oplossingen (o.a. Veeam, Symantec), zodat deze in beheer kunnen worden genomen. Het opstellen van heldere managementrapportages om de voortgang van het project te laten zien. Gebruikte technieken: PowerShell, Bash, Backup solutions (Symantec, Veeam, Yosemite).

januari 2018 - maart 2018

Software Developer

systeemontwikkeling en consultancy branche, fulltime


Debuggen en uitbreiden van de (web)applicatie (in Java en Angular 2). Inwerken van nieuwe junior ontwikkelaars. Het schrijven van installatiescripts in PowerShell en Batch voor de installatie van de benodigde software (Docker, Visual Studio Code, SQL Workbench e.d.), zodat beginnende ontwikkelaars snel aan de slag kunnen. Gebruikte technieken: Visual Studio Code, Netbeans, Java 8.0, Angular2, Agile Scrum, TypeScript, HTML5/ CSS3, PowerShell, Batch-scripting, WildFly, Docker, MySQL.

september 2017 - januari 2018

Software Developer

Verzekeringsbranche, fulltime


Het ontwikkelen van een ‘keuzehulp’ in ASP.NET i.c.m. JavaScript/JQuery, HTML5/CSS3, Less.js en Bootstrap. Omdat deze keuzehulp de primaire ingang is voor nieuwe klanten, waren hoge kwaliteit en geschiktheid voor een groot aantal devices en browsers extra belangrijk. Doorontwikkelen en debuggen van de websites binnen de organisatie. Het ontwikkelen van geautomatiseerde testen met Selenium/Specflow om de keuzehulp doorlopend te kunnen testen. Het ondersteunen en begeleiden van de testers, zodat de code van de geautomatiseerde testen (in C#) op een correcte wijze wordt ontwikkeld, zonder onnodige herhaling en met gebruik van de SOLID-principes. Gebruikte technieken: Visual Studio 2015, .NET, C#, TFS 2015, Agile scrum, Web-Api’s, ASP.NET, LINQ, HTML5, PowerShell, CSS3, JavaScript, JQuery, Less, Cucumber, Selenium\Specflow, Bootstrap, het opleiden en ondersteunen van medewerkers.

Specialiteiten

2 jaar

Angular

ervaren, 2 jaar1 jaar

ASP.NET MVC

junior/medior, 1 jaar4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2019 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)88 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden