Foto van Niels

Niels

.NET Ontwikkelaar

C#

9 jaar

ASP.NET (MVC)

9 jaar

AngularJS

2 jaar

Profiel

Niels is een rationeel persoon en een professionele .NET ontwikkelaar met brede interesses en ervaring binnen het ontwikkelen van bedrijfssoftware. Hij onderscheidt zich met het snel eigen maken van nieuwe omgevingen, technologieën en zijn probleemoplossende aanpak. Kortom, een goede developer met een uitstekend kennisniveau die een aanwinst voor elk team is.

cv opvragen

Ervaring

februari 2016 - Huidig

Software Engineer

Vervoersbedrijf, fulltime


In de rol van lead developer het ontwikkelen van een webapplicatie voor de taxibranche. Derde partijen zijn in staat om via een API aan te sluiten op dit systeem. De nieuwe applicatie is aangesloten op een reeds bestaande back-end via webservices en vervangt een verouderde Delphi Client, zodat de nieuw ontwikkelde applicatie als SAAS model internationaal ingezet kan worden. In deze rol was Niels verantwoordelijk voor het aansturen van een team tot maximaal 3 personen. Gebruikte technieken: ASP.NET CORE Web API, Angular2+, Ionic2, GIT, Team Foundation Server, Windows Communication Foundation

september 2015 - januari 2016

Software Engineer

Bedrijf in software op maat, fulltime


In de rol van lead developer het opzetten van webapplicatie waarin leden, verenigingen, afdelingen en landelijke bestuur de gehele administratie kunnen afhandelen. Gebruikte technieken: ASP.NET MVC 5, SQL Server, Entity Framework, Azure, Team Foundation Server.

juni 2015 - augustus 2015

Software Engineer

Contactlenzen producent, fulltime


Het ontwikkelen van een nieuwe 4-lagen architectuur (Presentatie, Service, Business, Data) voor een Opticien-applicatie m.b.v. ASP.NET WebApi 2.2, EntityFramework 6, AutoMapper, Enterprise Library 6, Unity (IoC, DependencyInjection en Interception). Presentatielaag is een Single Page Application (SPA) ontwikkeld met HTML5, Twitter Bootstrap, Metro-Bootstrap, AngularJS, GruntJs.

februari 2015 - mei 2015

Software Engineer

Maatwerk softwarebedrijf, fulltime


Onderhouden en uitbreiden van een bestaande ASP.NET MVC 5 applicatie voor bedrijfsartsen. Gebruikte technieken: C#, ASP.NET MVC 5, Entity Framework 6, SQL Server 2012, Team Foundation Server.

januari 2006 - december 2014

Software Developer

Pink Elephant, fulltime


Bij de overgang van Exact Synergy (ASP) naar Exact Synergy Enterprise (ASP.NET) heeft Niels een leidende rol gespeeld in het overzetten en verbeteren van bestaande add-ons en het ontwerp van nieuwe add-ons. Hij schreef de technische ontwerpen die vervolgens gezamenlijk binnen het team werden uitgevoerd. Gebruikte technieken: C#, VB.NET, .NET, MS SQL Server, ASP.NET (MVC), Exact Synergy Enterprise, Exact Globe

Specialiteiten

9 jaar

C#

Gevorderd, 9 jaar9 jaar

ASP.NET (MVC)

Gevorderd, 9 jaar2 jaar

AngularJS

Ervaren, 2 jaar4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden