Foto van Salavat

Salavat

Senior Full stack .NET Developer

Docker

3 jaar

.NET Core

3 jaar

CI / CD

7 jaar

Profiel

Salavat is een full-stack developer met uitgebreide ervaring met het implementeren van complexe en schaalbare oplossingen.

Salavat heeft ervaring met .NET Core, C#, ASP.NET MVC/WebApi, Angular en TypeScript.

cv opvragen

Ervaring

mei 2018 - oktober 2018

Senior Software Engineer

Verzekeringsbranche, fulltime


Als lead developer verantwoordelijk voor een complete oplossing voor verschillende aspecten van het bankwezen. Aanleveren van een architectural design voor een nieuwe mission critical service. Configureren en ondersteunen van de CI/CD pipeline met VSTS. Faciliteren van scrum in het ontwikkelproces. Gebruikte technieken: .NET Core, Docker, Message Queuing, Rabbit MQ, MassTransit, JavaScript, Ext Js, Microsoft Azure, C#, ASP.NET MVC, ASP.NET Web API, Scrum/Agile, git, VSTS, ELK stack, Serilog, Windsor, EF Core, Dapper, SQL Server, SonarQube.

juni 2016 - april 2018

Senior Software Engineer

Luchtvaartbranche, fulltime


Als lid van het front-end development team én als scrum master heeft Salavat een document management systeem, georiënteerd op de luchtvaartbranche, ontwikkeld. Implementatie van een nieuw Web UI logic met Angular en Typescript, ondersteuning en uitbreiding van een bestaande server-side REST API gebaseerd op ASP.NET Web API 2. TSlint geïntroduceerd om de consistentie van code styles te ondersteunen. In een paar maanden is het aantal waarschuwingen van 2500 naar 800 gereduceerd. De SOLID Principles, TDD en andere best practices gefaciliteerd. Gebruikte technieken: Angular, TypeScript, JavaScript, Protractor, Microsoft Azure, Node.js, gulp, git, VSTS, RxJs, REST Api, C#, ASP.NET MVC, ASP.NET Web API, SAFe Scrum/Agile, OAuth2, HTML5/Css3/Less/Sass, Visual Studio Code, Elastic Search, Rabbit MQ, Kibana, Redis, Serilog, Docker, CQRS, Message Queuing, Autofac, Entity Framework, SQL Server.

Specialiteiten

3 jaar

Docker

ervaren, 3 jaar3 jaar

.NET Core

ervaren, 3 jaar7 jaar

CI / CD

ervaren, 7 jaar4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2018 - 4DotNet bv. • E-mail : info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)522 - 24 14 48

Algemene trainingsvoorwaarden