Foto van Sjors

Sjors

.NET Developer

Profiel

Sjors is een ervaren .NET Developer, met al 10 jaar praktijkervaring in .NET development. Sjors wil altijd bijblijven met de nieuwste technieken. Zijn goede communicatieve eigenschappen en werkervaring in diverse toepassingsgebieden maakt hem dit tot een zeer waardevolle .NET / Lead Developer. Bij zijn laatste projecten heeft hij zijn ervaring toegepast bij het opzetten en bouwen van oplossingen in de transportsector, gebruikmakend van distributed computing en diverse Azure technieken.

cv opvragen

Ervaring

augustus 2015 - september 2018

.NET Developer

Softwarebedrijf, fulltime


Verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van een webbased vloot management applicatie, het ontwikkelen van een webbased applicatie om de diverse processen binnen vervangend vervoer te administreren en waar mogelijk te automatiseren, gewerkt aan de doorontwikkeling van het TMS (Transport Management System). Zowel de vloot management applicatie als de vervangend vervoer applicatie worden gehost in de Azure Cloud, het TMS systeem on-premise bij de klant. Overkoepelend was er ook een project om de 3 bovengenoemde producten aan elkaar te koppelen. Met behulp van de Azure Service Bus wordt deze voertuig- en gerelateerde informatie uitgewisseld. Gebruikte technieken: ASP.Net MVC 5 en ASP.Net WebApi 2.0 , Google Maps (+API), AngularJS 1.6 , Twitter Bootstrap, MassTransit, Windsor Castle voor Dependency Injection , Azure Service Bus, TeamCity en Visual Studio Online als build omgeving , Octopus Deploy en Visual Studio Online als deploy tool.

Specialiteiten

4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2019 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)88 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden