Foto van Thom

Thom

Software Developer

Profiel

Thom heeft veel ervaring met het ontwikkelen van C# applicaties in combinatie met het management in Microsoft Azure en het beheren van CI in Azure DevOps. Thom staat altijd open voor nieuwe ideeën en volg de nieuwste ontwikkelingen van mijn interessegebieden. Momenteel werkt Thom veel met scrum qua planning en richt projecten onder andere in aan de hand van DDD (Domain Driven Design). Hoe groter de uitdaging, hoe groter zijn enthousiasme.

 

cv opvragen

Ervaring

april 2017 - april 2019

Applicatieontwikkelaar

VWC, fulltime


FM Module backend design en het optimaliseren van de OCR: PHP naar C# omgezet, bestaande regexes optimaliseren, regex-systeem gebouwd, afbeelding verwerking verbeteren. Be Simple architectuur van de grond af aan opgebouwd gericht op schaalbaarheid en uitbreidbaarheid: Microservices, Docker, Vue.js. Azure DevOps ingericht en onderhouden voor alle producten: Boards, pull request requirements zoals code reviews en builds, release pipelines met verschillende omgevingen zoals acceptatie en productie, automatische deployments. Tools & technieken: C#, MS SQL, Xamarin, Azure

Specialiteiten

4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2019 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)88 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden