Move Up with 4Dotnet [ONLINE]

Move Up with 4Dotnet op 10 maart 2022Sch

Op donderdag 10 maart hebben we weer een fantastisch digitaal Move Up with 4Dotnet event neergezet, over topics zoals Azure Service Bus & Azure Functions! Heb je het gemist en wil je de sessies terugkijken? Schrijf je in op onze nieuwsbrief via de homepage (onderaan) en blijf op de hoogte.

Move Up with 4Dotnet op 10 maart 2022Sch

Het programma

15:00 - 16:00 | Keynote sessie: Pauline Vos | DevCorp: an interactive adventure

Je bent een software ontwikkelingsconsultant die naar DevCorp is geroepen met een missie. Wat begon als een hippe, informele start-up heeft nu eisen van investeerders om aan te voldoen. En ze rekenen op jou om hen te helpen een scale-up te worden. Hoe laat je het bestaande team groeien en hoe onderhoud je de codebase?

Deze interactieve keynotesessie, bedoeld voor elke ontwikkelaar van elk niveau, biedt je een aantal waardevolle technische- en soft skills om mee te nemen op jouw eigen professionele reis. Door middel van een stemsysteem beslis jij als publiek... en moet je leven met de gevolgen. Gebaseerd op een mix van persoonlijke ervaringen, de Agile methodologie en software ontwerpprincipes, heeft dit verhaal verschillende mogelijke eindes. Help jij de prestaties van je team te verbeteren of laat je DevCorp in de steek?

16:00 - 17:00 | Sessie 1: Annejan Barelds | 5 Things Every Developer Should Know About Azure Service Bus

Heb jij in je team wel eens een discussie gehad over de inzet van Azure Service Bus? Ziet het ene teamlid vooral de voordelen van ontkoppeling, terwijl de ander eerder bang is dat messaging een stuk complexer wordt dan bijvoorbeeld REST-koppelingen? In deze sessie staan we stil bij een aantal bezwaren, misverstanden en onzekerheden die Annejan tegen is gekomen bij developers uit teams die hij geholpen heeft, en de antwoorden die hij dan geeft. Annejan laat bijvoorbeeld zien waar je op moet letten als de berichtvolgorde belangrijk is, hoe je end-to-end diagnostics inregelt, wat de alternatieven zijn voor de traditionele database-transacties, en meer. Na deze sessie weet je hoe je als .NET developer gebruik kunt maken van Azure Service Bus, en kun jij je team vooruithelpen bij de adoptie van ontkoppeling door messaging.

17:15 - 18:15 | Sessie 2: Jan de Vries | Going PaaSwordless in Azure

In de normale wereld maken we vaak gebruik van unieke wachtwoorden per account en maken we gebruik van een wachtwoordmanager. Dit is natuurlijk top, maar kun je dit principe ook toepassen tijdens de applicatieontwikkeling?

Het antwoord is natuurlijk: JA!

Maar veel liever maakt Jan helemaal geen gebruik van wachtwoorden en ander type geheimen. Jij, Jan en onze applicaties in Azure hebben in potentie allemaal een identiteit en deze kan worden gebruikt voor het verkrijgen van toegang naar andere resources.

Check deze sessie waarin Jan uitlegt hoe het principe werkt, hoe je van start kunt gaan en op welke manier je dergelijke oplossingen maakt met verschillende PaaS oplossingen.

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?