TechDays 2015 Actie

TechDays 2015 Actie

07-02-2015

De TechDays is hét jaarlijkse kennisevenement voor Software Developers en voor iedereen met een passie voor technologie. TechDays 2015 vindt plaats op 28 en 29 mei 2015 in het World Forum in Den Haag en zal bomvol staan met interessante kennissessies over cutting edge technologie. Er is geen groter Nederlands Microsoft event waar zoveel kennis wordt gedeeld als de TechDays, dus als Microsoft specialist kan moet je hier simpelweg bij zijn!

Uiteraard is 4DotNet ook weer aanwezig op de Microsoft TechDays 2015 met een mooie stand en veel leuke acties.

Maar dit jaar biedt 4DotNet u nu al een unieke aanbieding!

Want volg je een van de aangewezen (Last-Minute) Trainingen bij 4DotNet onder leiding van een van onze top docenten dan krijgt daarbij een dag ticket voor de TechDays 2015 cadeau! Je zal dus zowel de gewenste kennis opdoen in een klassikale training, als ook de nieuwste richting en technieken horen van Microsoft zelf!

Trainingen + Ticket

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden