Naar onze professionals
Eric

Eric

Lead .Net Developer

Profiel

Eric voelt zich als een vis in het water in de software security wereld. Hij is een ervaren Lead Developer met een passie voor software development én software security.
Ook heeft hij zijn ISO 27001 Intern Auditor certificaten behaald. Door zijn interesse in Fintech heeft hij ook zijn certificaat behaald op het gebied van anti-witwassen en terrorisme financiering. 
Daarnaast heeft Eric ervaring met de Microsoft Stack, waaronder Azure. Met een carrière die zich verspreidt over verschillende industrieën - van zorg tot financieel - heeft Eric veel domeinkennis opgedaan.

Een Lead Developer die naast diehard tech skills ook goed kan communiceren met mede-developers, maar ook met management, directie en cliënten, maakt Eric een geweldige aanvulling op elk team.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?