Naar onze professionals
Gertjan

Gertjan

Senior .NET & DevOps Engineer

Profiel

Gertjan gaat graag nieuwe uitdagingen aan en maakt nieuwe technieken en vaardigheden snel eigen. Hij is veelzijdig, flexibel en altijd behulpzaam naar anderen. Hij vindt het belangrijk om kwalitatieve en degelijke oplossingen te ontwikkelen. Met zijn vele jaren ervaring in diverse omgevingen is het dan ook een ontwikkelaar die inzetbaar is als een veelzijdige senior software developer/devops engineer met lead capaciteit die het team naar een hoger niveau kan brengen. Gertjan heeft een een echte Can-do attitude die een hoop positiviteit en energie meebrengt om zijn kennis te delen binnen organisaties.

Specialiteiten

 • .NET Core
 • DevOps
 • Integraties Web API
 • Azure
 • Angular

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?