Naar onze professionals
Thom

Thom

.NET Developer

Profiel

Thom is een .NET Developer en heeft ervaring met het ontwikkelen van C# applicaties in combinatie met het management in Microsoft Azure en het beheren van CI in Azure DevOps. Hij staat altijd open voor nieuwe ideeën en volgt de nieuwste ontwikkelingen van zijn interessegebieden nauwgezet. Thom werkt veel met Scrum qua planning en richt projecten onder andere in aan de hand van DDD (Domain Driven Design). Hoe groter de uitdaging, hoe groter zijn enthousiasme.

Specialiteiten

 • Azure Webapps
 • Azure Storage
 • Angular
 • Vue.js
 • Docker

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?