BakkerElkhuizen over 4Dotnet als kennispartner
Naar projectenoverzicht

BakkerElkhuizen over 4Dotnet als kennispartner

BakkerElkhuizen maakt high-end ergonomische hard- en software-producten voor thuiswerken, op kantoor en onderweg. De producten, welke worden aangestuurd door software, dragen bij aan de fysieke- en mentale gezondheid van computergebruikers.

Om het kennisniveau van hun software developers naar een hoger niveau te tillen, zocht BakkerElkhuizen een .NET kennispartner. In deze video vertelt Bart Vries, ICT Manager bij BakkerElkhuizen, waarom ze gekozen hebben voor 4Dotnet als kennispartner.

 

Wil jij de .NET kennis in jouw organisatie ook vergroten?

Ligt binnen jouw organisatie ook de behoefte om .NET kennis te vergroten? 4Dotnet denkt graag met je mee, om net als bij BakkerElkhuizen, het kennisniveau van jouw ontwikkelaars te vergroten, waardoor uitdagingen binnen jouw organisatie makkelijker te tackelen zijn.

Ik wil meer .NET kennis

Bekijk volgende case

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?