Architecting Microsoft Azure Solutions

Offerte aanvragen
Deze training boeken
Eerstvolgende aanvang:

maandag 11 februari5 dag(en) 2150 MOC20535

Introductie

In deze training leer je hoe je een Azure oplossing kunt uitrollen met gebruik van ingebouwde DevOps tools zoals: Azure Resource Manager templates, deployments, resource groups, tags and Role-Based Access Control.
Deze training is zeer geschikt als voorbereiding voor het officiele Microsoft examen 70-535: Architecting Microsoft Azure Solutions.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor architecten die ervaring hebben met het bouwen van een infrastructuur en applicaties op het Microsoft Azure Platform. Cursisten dienen kennis te hebben van de services die Azure biedt.
Deze training is zeer geschikt voor cursisten die voor organisaties werken met een Azure oplossing en plannen hebben om de bestaande oplossingen uit te breiden. Je hoeft geen ervaring te hebben met het schrijven van applicaties of het configureren van server machines.
De training richt zich op de architecturale vergelijkingen tussen de services van Azure en de technische beslissingen die je moet maken om goed ontworpen oplossingen uit te rollen op het Microsoft Azure platform.

Voorkennis

Je dient kennis te hebben van de services die Azure biedt. Je hebt ervaring met het ontwerpen, implementeren en monitoren van Azure oplossingen. 

Je hoeft geen ervaring te hebben met het schrijven van applicaties of het configureren van server machines. De training richt zich op de architecturale vergelijkingen tussen de services van Azure en de technische beslissingen die je moet maken om goed ontworpen oplossingen uit te rollen op het Microsoft Azure platform.

Cursusinhoud

 • Application Architecture Patterns in Azure
 • Deploying Resources with Azure Resource Manager
 • Creating Managed Server Applications in Azure
 • Authoring Serverless Applications in Azur
 • Backing Azure Solutions with Azure Storage
 • Comparing Database Options in Azure
 • Networking Azure Application Components
 • Managing Security and Identity for Azure Solutions
 • Integrating SaaS Services Available on the Azure Platform
 • Integrating Azure Solution Components using Messaging Services
 • Monitoring and Automating Azure Solutions

Trainingslocaties

 

4DotNet heeft twee eigen trainingslocaties verspreid over Nederland. Deze locaties zijn geselecteerd op goede bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als met de auto. De lokalen zijn voorzien van high-end laptops en alle benodigde audiovisuele apparatuur. Ook de catering en lunch wordt volledig voor u verzorgd en is bij de prijs van uw training inbegrepen.

Locatie Meppel

Locatie Meppel

Blankenstein 260
7943 PG Meppel
T +31 (0)522 – 24 14 48
F +31 (0)522 – 24 24 31
info@4dotnet.nl

Routebeschrijving

Locatie Nieuwegein

Locatie Nieuwegein

Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein
T +31 (0)522 – 24 14 48
F +31 (0)522 – 24 24 31
info@4dotnet.nl

Routebeschrijving

Incompany

Incompany

Wilt u een training organiseren voor een groep van 5 personen of meer?
Dan is het interessant om de training bij u incompany te organiseren.

4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2019 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)88 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden