Betere keuzes maken. Op maat van jouw bedrijf.

We ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen van software op basis van Microsoft technologie. We bieden bedrijven met een eigen software development externe expertise. Door het geven van trainingen en het detacheren van onze consultants. We zijn gedreven door het delen van onze kennis.

We geloven dat als je gebruikmaakt van gespecialiseerde externe expertise een betere en slimmere oplossing creëert. Door gebruik te maken van kennis, ervaring en inzichten ontstaat er een samenwerking die een krachtige impuls geeft aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Meer over ons

Persoonlijke benadering en een hoge mate van betrokkenheid.

Wij geloven dat we sámen betere betere keuzes maken.

Daarom kun je bij ons terecht voor .NET consultancy in alle vormen!

Staat jouw organisatie op het punt om een nieuwe software architectuur op te zetten? Of twijfel je of jouw gekozen applicatie roadmap wel toekomstbestendig is? Wij komen een dag bij je langs en helpen je verder met jouw uitdagingen. Tijdens deze dag helpen wij je inzicht te verkrijgen in jouw software architectuur. Voor verschillende grote én kleine organisaties zetten wij software architecturen op, delen wij ‘best practices’ en analyseren wij verbetermogelijkheden in de software architectuur.

Meer over consultancy
Daarom kun je bij ons terecht voor .NET consultancy in alle vormen!

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?