Over ons

Het verhaal van 4Dotnet

Wat we doen?

Wij zijn gedreven door het delen van kennis. En we ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen van software op basis van Microsoft technologie. Wij bieden bedrijven met een eigen software development team externe expertise om betere keuzes te kunnen maken. Projectmatig, consultancy, gedetacheerd of door training.

Hoe doen we het?

Door onze ruime kennis en ervaring van Microsoft technologie en de talloze projecten die wij tot een succes hebben helpen maken, kunnen wij ons heel goed verplaatsen in de klant én het vraagstuk, zodat wij het probleem gezamenlijk kunnen oplossen.

Waarom doen we het?

Wij geloven dat, als je gebruikmaakt van gespecialiseerde externe expertise, je een betere en slimmere oplossing creëert. Door gebruik te maken van kennis, ervaring en inzichten van een buitenstaander ontstaat er namelijk een samenwerking die een krachtige impuls geeft aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team. Of het nu gaat om het inschakelen van een consultant of het volgen van een training.

 

 

Het verhaal van 4Dotnet

We zijn een team van professionals

Wij beschikken over ervaren .NET specialisten met up-to-date kennis van de meest gangbare technieken én van de laatste technieken.

Bekijk onze professionals
We zijn een team van professionals

Maak kennis met onze persoonlijk werkwijze

We ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen van software op basis van Microsoft technologie. We bieden bedrijven met een eigen software development externe expertise. Door het geven van trainingen en het detacheren van onze consultants. We zijn gedreven door het delen van onze kennis.

Maak kennis met onze persoonlijk werkwijze

Wij zijn van mening dat wanneer je deelneemt aan de maatschappij, je daarvoor ook een verantwoordelijkheid draagt. Bovendien beseffen wij ons dat we als bedrijf een voorbeeldfunctie hebben richting onze klanten en leveranciers.

Bij het nemen van deze maatschappelijke verantwoordelijkheid is het doneren aan een goed doel natuurlijk een goed begin. Maar om echt een verschil te maken moet het wat ons betreft deel uit gaan maken van de organisatie, het moet als het ware worden opgenomen in de cultuur van je organisatie. Een combinatie van slim ondernemen en daarbij anderen te laten meeprofiteren is wat ons betreft de beste oplossing voor langdurige duurzaamheid.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen