Onze events

Onze events

Om onze kennis te delen en collega's een prachtig podium te geven, organiseren wij onze eigen events. Move Up with 4Dotnet houden we twee keer per jaar (één in regio Zwolle en één in regio Utrecht). Daarnaast hebben we vier DotnetFriday meetups per jaar. Ook staan we op events zoals Azure Lowlands en Techorama.

 

 

DotnetFriday events 2024

DotnetFriday, de ultieme meetup voor .NET-ontwikkelaars en Microsoft Azure-liefhebbers in het prachtige Nederland! Bij DotnetFriday combineren we waardevolle kennissessies met een leuke en levendige community. Of je nu een doorgewinterde ontwikkelaar bent, of net begint: onze boeiende sessies onder leiding van experts uit de sector en Microsoft MVP's scherpen jouw vaardigheden aan en houden je op de hoogte van de nieuwste .NET-frameworks en Azure-ontwikkelingen.

Wanneer: vrijdag 13 september 2024

Wanneer: vrijdag 29 november 2024
Tijd: inloop vanaf 16:30 uur
Waar: Nevelgaarde 20F, 3436 ZZ, Nieuwegein

DotnetFriday
DotnetFriday events 2024

Move Up with 4Dotnet 7 november 2024

Tijdens ons Move Up event in regio Utrecht geniet je van een avond vol met mooie, leerzame sessies, lekker eten en veel netwerkmogelijkheden. Al onze events zijn gratis te bezoeken en we zorgen keer op keer voor de beste topics en sprekers. Het programma wordt nader bekend gemaakt. Deze vind je dan onder andere terug op deze pagina.

Wanneer: donderdag 7 november 2024
Tijd: inloop vanaf 16:00 uur
Waar: Van der Valk Houten

Sfeerimpressie Move Up
Move Up with 4Dotnet 7 november 2024