Advies in één dag

Staat jouw organisatie op het punt om een nieuwe software architectuur op te zetten, twijfel je of de gekozen applicatie structuur wel schaalbaar is, of wil je jouw code eens grondig laten reviewen door een expert? Doe dan de 4Dotnet QuickScan!

De 4Dotnet QuickScan helpt jou snel inzicht en antwoorden te verkrijgen op hele specifieke vraagstukken. Vragen die je niet even kan googelen en waarvoor iemand echt even diep in de code moet duiken en snappen wat jouw organisatie nodig heeft.

Onze QuickScan is snel, simpel en pragmatisch!

Wij gaan te werk in drie heldere stappen:

1. De Kennismaking

Geheel vrijblijvend legt u uw vraagstuk bij ons neer waarna wij een consultant selecteren die hierin gespecialiseerd is. Dit kan een applicatie architect zijn, een security specialist, maar ook een expert op het gebied van continuous integration & delivery. In een telefonische intake met deze consultant legt u uw situatie uit en maakt u enkele van uw aandachtspunten kenbaar zodat hij of zij zich daarop kan voorbereiden.

2. De QuickScan

Onze consultant brengt een volledige dag op uw kantoor door om, samen met uw technici, de vraagstukken door te nemen en uw applicatie landschap te bekijken. Tijdens deze dag kunnen direct vragen gesteld en beantwoord worden. Door middel van veel kleine, maar waardevolle sparringsessies achterhaalt onze consultant welke keuzes er gemaakt zijn en waar deze wringen met de toekomstplannen of uitbreidingswensen. Indien gewenst, geeft de consultant korte presentaties en demonstraties over de onderwerpen die vooraf door u kenbaar zijn gemaakt.

3. De Rapportage

Het resultaat van de QuickScan krijgt u samengevat in een uitgeschreven advies van de consultant die de QuickScan bij u uitvoert. Daarin worden de voorgestelde verbeteringen toegelicht en, indien gewenst, voorzien van een concreet plan van aanpak.

Uw investering

U heeft al een volledige QuickScan (inclusief verslaglegging) voor € 1.200,- tot uw beschikking.

Desgewenst wordt de QuickScan uitgebreid met een investeringsvoorstel op basis van detachering. Wanneer u vervolgens beslist om onze hulp in te schakelen bij de uitvoering, dan verrekenen wij de investering van de QuickScan met deze opdracht.

Klinkt dat goed?

Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Als u nog meer vragen heeft over de QuickScan kunnen we u daar uiteraard ook mee verder helpen.

Bellen: 088 241 44 00

Mailen: info@4dotnet.nl