Altijd een consultant op afroep

Het is zeer effectief om af en toe te sparren met iemand die veel ervaring heeft in een gebied dat voor jou nieuw is.

Maar soms is het niet nodig om iemand, van dat kaliber, fulltime op een project in te zetten. Soms is een serie van 10 dagen, bijvoorbeeld 1 x per week voldoende. Daarvoor is de Consultancy Strippenkaart de ideale uitkomst. Je kunt op afroep iemand mee laten denken over een oplossing en daarna zelf weer verder!

Zullen we daarover eens verder praten?

Hoe het werkt

De Consultancy Strippenkaart is een simpel concept, waarbij je vooraf een aantal dagen ondersteuning aankoopt tegen een aantrekkelijk tarief. En waarmee je daarna op afroep gebruik kunt maken van onze consultants. 

Na een open en vertrouwelijk telefoongesprek selecteren wij de juiste consultant voor je vraagstuk. Dit kan één en dezelfde persoon zijn, maar ook meerdere personen, elk met zijn of haar expertise. Wij zetten onze ervaring in om samen betere keuzes te maken voor jouw organisatie en haar toekomst.

Enkele voorbeelden waar onze klanten ons voor inzetten zijn:

  • Het samen opzetten van een CICD Pipeline
  • Maandelijkse sparringsessies met een Solutions Architect over de roadmap
  • Introduceren van DevOps werken binnen het team
  • Concrete problemen met schaalbaarheid en performance oplossen
  • Regelmatig uitvoeren van codereviews om de kwaliteit van de code te monitoren
  • De kosten van Azure monitoren en het doorvoeren van besparingen

Je kunt er dus werkelijk alle kanten mee op. Van langdurige begeleiding tot het oplossen concrete issues in een korte serie van consultancy dagen.

Aan jou de keus!

Klinkt dat goed?

Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Als u vragen heeft over de Consultancy Strippenkaart kunnen we je daar uiteraard ook mee verder helpen.

Bellen: 088 241 44 00

Mailen: info@4dotnet.nl