Telefonische Intake

Het startpunt: de telefonische intake

Plotseling loop je tegen een complex vraagstuk aan. Is ons softwarelandschap wel klaar voor de toekomst en wat kunnen we doen om dit mogelijk te maken? Wat is de beste keuze voor nu én voor de toekomst? Hoe kies je in een overvloed aan technologie welke het beste past bij jouw situatie en hoe ziet dat eruit voor toekomstig onderhoud en beheer?

Aarzel dus niet. Leg jouw vraag aan ons voor via 088 241 44 00  
of via het onderstaande formulier:

Een vertrouwelijk en open gesprek over jouw situatie

Wij helpen organisaties betere keuzes te maken op basis van meer dan 25 jaar development ervaring. Of het nu gaat om Azure Cloud development, embedded of on-premise .NET applicaties, wij hebben in alle domeinen ervaring. Dus waarom kostbare tijd verliezen door het wiel opnieuw uit te vinden als je ook kunt leren van ervaren .NET developers die jouw situatie al eerder hebben meegemaakt. Middels een vertrouwelijk gesprek denken wij actief mee over jouw uitdagingen waarbij de belangen van jouw organisatie centraal staan. 

Klinkt dat goed?

Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Als je nog meer vragen heeft over de Quickscan kunnen we je daar uiteraard ook mee verder helpen.

Bellen: 088 241 44 00

Mailen: info@4dotnet.nl