De Software Developer

Wanneer een ontwikkelteam nieuwe technologie gaat inzetten voor bijvoorbeeld web ontwikkeling of het uitrollen van een cloud strategie komt er veel op de ontwikkelaars af. Juist dan is het ontzettend fijn om enkele ervaren software engineers in het team te kunnen voegen die deze technieken al beheersen en eerder hebben toegepast. Op deze manier injecteert men het ontwikkelteam met nieuwe kennis en kom je sneller tot goed resultaat.

Onze .NET ontwikkelaars hebben allemaal jarenlang ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende projecten, zowel bij grote als kleine organisaties. 

Ambitieuze ontwikkelaars

Onze software developers zijn ambitieuze ontwikkelaars die constant blijven leren. Zij hebben een brede interesse, gaan graag technische uitdagingen aan en komen doorlopend met ideeën om de kwaliteit van de software te verbeteren. Hoe groter de uitdaging, hoe enthousiaster zij worden. Waarbij het best mogelijke eindresultaat voor de gebruiker altijd leidend voor ze is.

Waar kun je onze software developers voor inzetten?

Leg de uitdaging die je hebt maar bij ons neer, want we hebben altijd een software developer die jouw vragen kan beantwoorden. Of het nu gaat om het bouwen van een e-commerce platform, een nieuw ERP pakket, scalable IOT toepassingen, Machine Learning implementaties, Azure Migraties, of het slim integreren van een complex applicatie landschap. Onze developers hebben het vaak al eens eerder gedaan in een andere context of ander domein en die kennis betaalt zich meteen terug.

Kan jouw ontwikkelteam een steuntje in de rug gebruiken?

Wij helpen je graag met ervaren professionals met up-to-date kennis van de meest relevante technieken. Zodat jouw project niet alleen slaagt volgens specificaties, maar zelfs overtroffen wordt. 

Bel 088 - 241 44 00, mail naar info@4dotnet.nl of vul het formulier in: