Fundamental Certificeringen

Microsoft Azure Fundamentals Certificering

Deze certificering bestaat uit slechts één examen waarvoor wij de Microsoft training aanbieden die hier bij past. Een eendaagse die jou de fundamentele kennis bijbrengt van clouddiensten en hoe deze diensten worden geleverd met Microsoft Azure.

De training kan worden gevolgd als een optionele eerste stap in het leren over cloud services en Microsoft Azure, voordat je verdere Microsoft Azure of Microsoft cloud services trainingen volgt. Ben je geen software developer dan is deze training ook voor jou zeker interessant omdat het geen ontwikkelervaring vereist en vooral laat zien wat Microsoft Azure te bieden heeft voor jouw business.

AZ900

Ideaal voor mensen die een beter beeld willen krijgen van de mogelijkheden van de Microsoft Azure Cloud oplossingen.

Bekijk training

Meer uitleg nodig?

Is het allemaal nog niet helemaal duidelijk?

Neem van even contact op met onze trainingsspecialisten via 088-2414400 of trainingen@4dotnet.nl

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?