Een solide achtergrond in Delphi
Naar projectenoverzicht

Een solide achtergrond in Delphi

DTS staat voor Development Tool Supplier en is 1994 ontstaan uit de behoefte voor organisaties om één partij te hebben waar men met terecht kon voor IDE licenties, development trainingen en het inhuren van software developers. Destijds was Borland Delphi een van de meest innovatieve ontwikkelomgevingen op de markt en met name in Nederland een veel gebruikte IDE voor Rapid Application Development (RAD) van kantoor applicaties. 

DTS was in die tijd een van de grootste en meest kwalitatieve namen in het verlenen van diensten voor software ontwikkelaars die Borland en later Codegear IDE's gebruikten. Rond de eeuwwisseling maakte Microsoft het destijds volledig nieuwe .NET Framework bekend, hetgeen de brug sloeg naar de wereld van cloud en webdevelopment zoals wij die vandaag de dag kennen. DTS heeft destijds de keuze gemaakt deze trend te volgen vanaf het prille begin, wat even later resulteerde in het oprichten van 4Dotnet.

4Dotnet is momenteel een van de meest hoogwaardige .NET consultancy- en trainingsorganisaties die Nederland rijk is. Door de jaren heen hebben DTS en 4Dotnet vele honderden bedrijven geholpen de stap naar een nieuw digitaal landschap te maken. Niet alleen hebben wij de applicaties van desktop naar web herbouwd, ook hebben wij vele honderden Delphi ontwikkelaars de eerste stap naar het Microsoft .NET Framework en de taal C# helpen zetten.

Nog steeds tref je daarom binnen de gelederen van 4Dotnet enkele software developers en architecten aan met een Delphi, JBuilder of CBuilder achtergrond en bij een enkeling zelfs nog bijzonder actueel. Bovendien beleveren wij nog altijd Delphi en RAD Studio licenties aan onze vaste relaties en waar nodig, ondersteuning met consultancy. 

Heeft jouw organisatie een Delphi achtergrond?

Dan kunnen wij uitstekend de brug slaan van het oude naar het nieuwe, dus neem direct contact op om te horen wat de experts ervan vinden! Bel 088 - 241 44 00 of mail naar info@4dotnet.nl.