Naar kennisoverzicht

4Dotnet is 3x Microsoft Gold Partner

We mogen ons vanaf heden voor nog meer competenties Microsoft Gold Partner noemen. Namelijk voor DevOps, Application Development én voor Cloud Platform.
Daar zijn we uiteraard erg trots op. Het mag duidelijk zijn dat dit we te danken hebben aan ons fantastische team en onze klanten. 

Wat houdt de Microsoft Gold status in?

Het is een erkenning die Microsoft geeft om onze expertise te benadrukken. We werken nauw samen met Microsoft en voldoen aan de hoge eisen die Microsoft heeft opgesteld. We hebben gespecialiseerde vaardigheden op vlak van implementatie bij een specifieke oplossing. Regelmatig doen we audits om de bekwaamheid, vaardigheden en ervaring aan te tonen.  


Waarom kiezen voor een Gold Partner?

Als Microsoft Gold Partner voldoen we aan de strengste normen die Microsoft vereist. Microsoft blijft z'n oplossingen verder ontwikkelen en dat betekent dat ook de bijbehorende eisen, per competentie, verder ontwikkeld worden. Als Gold Partner moet - en wil - je hierin meegaan om te zorgen dat je weet op welke manier je de nieuwste Microsoft technologie implementeert. Dat betekent dat wij altijd up-to-date zijn, dit tot groot genoegen van onze klanten én ons team.

Samen werken?

Wil jij met onze ervaring en expertise verder komen? Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan. We hebben het tenslotte al eerder gedaan.
Bel 088 - 241 44 00 of mail naar info@4dotnet.nl.

 

 

 

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?