Naar kennisoverzicht

Eduard Keilholz behaalt weer de Microsoft MVP Award

Onze 4Dotnetter Eduard Keilholz heeft dit jaar wederom de titel Microsoft MVP for Azure weten binnen te slepen. Microsoft reikt deze awards uit aan professionals die hun steentje (zeg maar gerust berg) bijdragen aan de community. Denk hierbij aan het organiseren van events, schrijven van blogs en spreken op diverse events. Hoe gaaf is het dat één van onze developers deze titel weer heeft binnengesleept.

Over Eduard Keilholz

Eduard zijn Microsoft MVP Award valt onder de categorie Azure. Hier ligt de focus op C# en de Microsoft Azure Cloud. Daarnaast heeft Eduard grote affiniteit met Angular. Je ziet Eduard regelmatig voorbij komen in de community door het delen van kennis in de vorm van blogs en kennisevents. Ook is Eduard initiator van DotnetFriday. Dit is een event van 4Dotnet wat vier keer per jaar plaatsvindt.

Meer over Eduard

Wat is de Microsoft MVP Award?

Jaarlijks deelt Microsoft de Microsoft MVP Awards uit. Deze MVP Awards bevatten meerdere categorieën, zoals Microsoft MVP for Azure in het geval van Eduard. Om deze titel te behalen moet je een behoorlijke bijdrage leveren aan de community van Microsoft. Als developer moet je beschikken over specifieke en diepgaande kennis van Microsoft producten en diensten én ook nog in staat zijn om verschillende oplossingen, platformen en producten bij elkaar te brengen. Dit alles om de opdrachtgever zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer je deze award ontvangt, heb je als één van de eersten toegang tot de nieuwste updates en ontwikkelingen vanaf Microsoft én is alle Microsoft software gratis. Dit alles naast de gave titel die je onder je naam mag zetten!

Eén van onze slimme collega's op jouw project?

MVP titel of niet, we hebben veel slimme collega’s die graag met jou meedenken over een softwareproject. Met al hun ervaring weten ze precies hoe ze jouw uitdaging moeten aanpakken en helpen zij jou verder tot betere software. Kijk hieronder wat dit voor jou betekent.

Ik wil externe expertise