Naar kennisoverzicht

Eduard Keilholz en Jan de Vries behalen weer de Microsoft MVP Award

4Dotnetters Eduard Keilholz en Jan de Vries hebben óók dit jaar weer de Microsoft MVP Award weten binnen te slepen! Deze award wordt door Microsoft uitgereikt als erkenning voor buitengewoon leiderschap in de technische gemeenschap en je kennis met passie deelt met de community. We zijn trots dat onze developers deze mooie prijs weer hebben weten te bemachtigen!

Eduard Keilholz

Eduard is in de categorie Microsoft Azure benoemd tot Microsoft MVP. Als .NET Developer en Azure Architect ligt zijn focus met name op de Microsoft development stack (voornamelijk C# en de Microsoft Azure Cloud). Ook heeft Eduard een sterke affiniteit met Angular. Hij is regelmatig actief binnen de .NET community door zijn kennis te delen aan de hand van blogs, het spreken op (internationale) events en het organiseren van events.

Meer over Eduard

Jan de Vries

Ook Jan, .NET Developer en Azure Architect, is in de categorie Microsoft Azure benoemd tot Microsoft MVP. Zijn specialiteit ligt met name op het gebied van Azure Architecture, .NET Core en CosmosDB. Het delen van kennis is iets dat Jan ook enorm belangrijk vindt én waar zijn passie ligt. Daarom is hij geregeld op (internationale) events te vinden om daar te spreken over de nieuwste technologieën.

Meer over Jan

Wat is de Microsoft MVP Award?

De Microsoft MVP Award is een status die iemand verkrijgt vanuit Microsoft als je je kennis met passie deelt met de .NET community. Deze status wordt niet zomaar uitgedeeld. Iemand moet voldoen aan behoorlijk wat voorwaarden. Je moet een zeer diepgaande kennis hebben van de producten en diensten van Microsoft, én in staat  zijn om diverse platformen, producten en oplossingen samen te brengen, om zo echte problemen op te lossen. Een MVP moet altijd klaar staan om andere te helpen. En zijn natuurlijk ook voordelen om deze award te ontvangen. Naast de eer, krijg je als Microsoft MVP bijvoorbeeld ook als eerste toegang tot de nieuwste informatie en ontwikkelingen van Microsoft én mag je gratis gebruik maken van vrijwel alle Microsoft Software.

Microsoft MVP in jouw project inzetten?

We vertellen je graag hoe Eduard en Jan als Software Architect een bijdrage aan jouw organisatie kunnen leveren. Zij weten namelijk precies waar de valkuilen zitten en waar een ontwikkelteam aan moet denken wanneer het een nieuw begin gaat maken.

Ik wil externe expertise