Naar kennisoverzicht

Eduard Keilholz is Microsoft Azure MVP

Voor onze topper Eduard Keilholz is het jaar 2020 een stukje mooier geworden, want hij is uitgeroepen tot Microsoft Most Valued Person (MVP). Een fantastische prestatie! 

Wat is een MVP?

Een MVP is een status die je verkrijgt vanuit Microsoft als je je kennis met passie deelt met de community. Een MVP is altijd op het "bleeding edge" en heeft een onstuitbare drang om nieuwe, interessante technologieën in handen te krijgen. Als MVP heb je zeer diepgaande kennis van de producten en diensten van Microsoft, maar ben je ook in staat om diverse platformen, producten en oplossingen samen te brengen, om zo echte problemen op te lossen. Bovenal en naast zijn of haar verbazingwekkende technische vaardigheden, staat een MVP altijd klaar om anderen te helpen.

MVP Eduard Keilholz

Eduard is gekozen tot MVP in de categorie Azure. Eduard heeft duidelijk met passie zijn kennis laten zien aan de community. Zijn ambitie om te spreken, die gesterkt is door het 4Dotnet Speaker Program, heeft voor zijn vuurdoop op Techorama via 4Dotnet gezorgd. Gevolgd door een geweldige sessie op één van onze Move Up events, waarbij het publiek aan zijn lippen hingen. Daarna was Eduard unstoppable. Hij mocht spreken op mooie events, ook op internationale bodem!
Naast spreken laat Eduard zijn kennis zien in zijn blogs, die waarde toevoegen voor de .NET community. Daar blijft het niet bij, want DotnetFriday is geïnitieerd door Eduard. 

4Dotnet MVP's

We hebben twee MVP's bij 4Dotnet:

Eduard Keilholz

Jan de Vries

Voordelen MVP Award

Een MVP Award heeft voordelen. MVP's krijgen vroegtijdig toegang tot Microsoft producten en ze hebben directe communicatiekanalen met de productteams van Microsoft. Hierdoor kan een MVP sneller schakelen en nog meer toevoegen in de community en in hun werk als .NET Professional. Het voordeel voor 4Dotnet is duidelijk. We zijn hierdoor in een nog betere positie om bedrijven te helpen het beste uit hun technologie te halen.

Tijd voor externe expertise?

Haal alles uit je software (development team) en ontdek wat de voordelen zijn van externe expertise. Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op.  

Bellen: 088-241 44 00
Mailen: info@4dotnet.nl