Naar onze professionals
Aaldert

Aaldert

Lead .NET Developer

Profiel

Aaldert is een rustige en professionele softwareontwikkelaar met ervaring in zowel kleine als zeer grote organisaties. Hij heeft sterke ervaring opgedaan in het ontwikkelen van database applicaties en backend systemen. Maar ook voor frontend systemen kun je bij Aaldert terecht. Aaldert is een betrouwbare .NET Developer die oplossingsgericht werkt en het doel van de organisatie niet uit het oog verliest.

Specialiteiten

 • .NET Core
 • Angular
 • Azure SQL

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?