Naar onze professionals
Acco

Acco

.NET Developer & Architect

Profiel

Acco is een .NET developer & architect met ervaring in het zelfstandig opzetten van applicaties op verschillende technieken als ASP.NET (Core) MVC, Entity Framework en HTML5/Javascript, etc. Hij heeft ervaring met webshopsystemen, orderprocessen en alle daarbijhorende optimalisatieprocessen. Ook heeft hij veel ervaring met het opzetten van backend systemen.

Specialiteiten

  • ASP.NET MVC
  • Javascript
  • MSMQ

Opdrachten

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?