Naar onze professionals
Alexander

Alexander

Senior .NET Developer

Profiel

Zijn personal mission statement is ‘Om op een effectieve wijze software op te leveren waar de gebruikers blij van worden’. Alexander vindt het belangrijk om een uitdaging analytisch te benaderen en te streven naar een pragmatische oplossing wat niet een ‘quick fix’ is, maar een langdurige en stabiele oplossing. Software ontwikkel je niet in je eentje, maar met een team. Van ontwikkelaar tot gebruiker en van PO tot tester. Hierbij streeft Alexander naar transparantie en heldere communicatie, zodat het team kan streven naar consistentie en integriteit in zijn creaties.

Specialiteiten

 • .NET Core
 • Angular
 • Azure DevOps
 • Design Patterns
 • Scrum Master

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?