Naar onze professionals
Angela

Angela

Marketingmanager

Profiel

Angela werkt als Marketingmanager bij 4Dotnet. Ze zorgt ervoor dat 4Dotnet op de juiste manier gepositioneerd wordt, dat de doelgroepen op de hoogte zijn van de diensten en producten van 4Dotnet en het versterken van het werkgeversmerk. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het aansturen van een fantastisch team. 

Angela geniet van het werk vanwege de variatie, het contact met mensen en de mogelijkheid om het beste te leveren. Het is altijd een uitdaging om de doelgroep te blijven bereiken en te blijven verrassen.

Ze vindt het belangrijk om te werken voor een bedrijf waar je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen. Het helpt ook dat er bij 4Dotnet ruimte is voor ontspanning en gezelligheid met je team wat een positieve werkomgeving bevordert. 

 

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?