Naar onze professionals
Berry

Berry

Senior .NET Developer

Profiel

Berry is een enthousiaste, leergierige en resultaatgerichte collega met zo'n 16 jaar werkervaring in software ontwikkeling. Berry beschikt over een goed analytisch denkvermogen, bekijkt zaken vanuit verschillende invalshoeken en komt met passende en relevante oplossingen en ideeën. Hierdoor is hij in staat om goede software te ontwikkelen en te ontwerpen. Het maakt voor hem niet uit of een opdracht nu zelfstandig of in teamverband uitgevoerd moet worden. Berry is gespecialiseerd in Microsoft technologie. Berry heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen als Microsoft Certified Solutions Developer.

Specialiteiten

  • .NET Core
  • TDD
  • Azure SQL
  • Azure Functions
  • Angular

Opdrachten

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?