Naar onze professionals
Bram

Bram

C# Developer, Azure Cloud Engineer

Profiel

Al op zeer jonge leeftijd kwam Bram in aanraking met computers. Door zijn leergierigheid begon hij op 8-jarige leeftijd met programmeren in Visual Basic. Van zijn hobby heeft hij zijn werk gemaakt en inmiddels werkt Bram al 10 jaar als softwareontwikkelaar. Bij zijn eerste projecten werd gebruik gemaakt van PHP, maar al snel werd zijn interesse gewekt door het .NET Framework. Na een korte periode te hebben gewerkt met Visual Basic .NET stapte Bram over naar C#. In de afgelopen 10 jaar heeft hij deze kennis bij meerdere projecten kunnen toepassen. Daarnaast heeft Bram zich in de afgelopen jaren gericht op de Azure Cloud en heeft hij onder andere een migratietraject mogen begeleiden van een monolitische omgeving met Azure Web Apps naar een nieuwe serverless-architectuur met Azure Function en Logic Apps.

Bram is gedreven en autodidactisch en daarom blijft hij graag op de hoogte van de ontwikkelingen in zijn vakgebied. Hij probeert deze ontwikkelingen dan ook toe te passen in zowel zijn werk als zijn hobbyprojecten. Ook heeft hij kennisdeling hoog in het vaandel staan en vindt hij het dus leuk om anderen te begeleiden bij de ontwikkeling van hun technische kennis.

Specialiteiten

 • C#
 • .Net core
 • Azure
 • CI/CD
 • Softwarearchitectuur

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?