Naar onze professionals
Edgar

Edgar

CEO

Profiel

Edgar is de directeur en eigenaar van 4Dotnet. Als CEO is hij mede verantwoordelijk voor de richting en beleidsvoering van het bedrijf. Samen met zijn vrouw en twee dochters woont hij in Meppel en in zijn vrije tijd racet hij af en toe op het circuit. Zijn passie voor technologie en het ontwikkelen van mensen hebben hem altijd gedreven en daarom is hij trots op wat 4Dotnet heeft bereikt. Voor Edgar is de mix van kennis delen en ambitie de sleutel tot succes van 4Dotnet.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?