Naar onze professionals
Eduard

Eduard

.NET Developer & Azure Architect | MVP

Profiel

Als developer heeft Eduard voor verschillende ondernemingen software ontwikkeld. Hij is begonnen als web ontwikkelaar op Linux platform met Perl en CGI, later PHP. Later is Eduard in ASP gaan ontwikkelen en vanaf daar doorgegroeid naar Windows desktop development. Daarna is hij begonnen met het .NET ontwikkelplatform. Op dit moment ligt zijn focus op het ontwikkelen van web-based bedrijfsoplossingen. 

In 2020, 2021 & 2022 heeft Eduard de Microsoft MVP Azure Award ontvangen. Eduard deelt zijn kennis in zijn blogs en spreekt regelmatig op .NET events in binnen- en buitenland.

Benieuwd wat Eduard met zijn expertise voor jullie kan betekenen? Bekijk de mogelijkheden voor consultancy en detachering of neem contact met ons op. 

Contact

Specialiteiten

 • Azure
 • .NET Core
 • ASP.NET MVC / WebApi

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?