Naar onze professionals
Eelco

Eelco

Senior .NET Developer

Profiel

Hoe ontwikkel je een database migratie service? Onze Senior .NET developer Eelco Mulder kan je hier alles over vertellen. Hij heeft uitgebreide kennis van Windows, Web en Cloud Development, waarbij hij gebruik maakt van vele onderdelen van de .NET en Azure stack. Eelco is rustig maar doortastend, kan samenwerken en kan problemen aanpakken op een pragmatische en creatieve manier. Hij is sociaal, humoristisch en communiceert goed met teamleden en klanten.

Voor onze klant SnelStart heeft hij bijgedragen aan hun hele applicatielandschap: met name het onderhouden, vernieuwen en uitbreiden van de desktopapplicatie. Ook heeft Eelco verschillende services zoals de mail service, database migratie service en de klantdatabase backupservice ontwikkeld. Dit betekent ook het ontwikkelen en onderhouden van build & deployment pipelines in TFS en ARM templates. Sta jij voor eenzelfde uitdaging? Eelco komt als consultant graag bij je langs voor een QuickScan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaande button.

Contact

Opdrachten

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?