Naar onze professionals
Eelco

Eelco

Senior .NET Developer

Profiel

Als .NET Developer heeft Eelco ruim 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling, van kleine ondersteunende tools tot grote projecten in complexe omgevingen en in uiteenlopende sectoren. Ik heb ervaring met zowel Windows als Web development en ik heb kennis en ervaring met BizTalk, SharePoint, SSIS en andere Microsoft technologieën.     Het ontwerpen, ontwikkelen en opleveren van software is één van mijn passies, ik streef ernaar mijzelf te ontwikkelen in bestaande of nieuwe technieken en ontwikkelingen, zo ben ik mij de afgelopen tijd gaan verdiepen in het functioneel programmeren met F# en volg ik momenteel een opleiding Software Architect aan de OU. Ik ben rustig maar doortastend, kan samenwerken en kan problemen aanpakken op een pragmatische en creatieve manier. Ik ben sociaal, humoristisch en communiceer goed met teamleden en klanten. Ik ben rustig maar doortastend, kan samenwerken en kan problemen aanpakken op een pragmatische en creatieve manier. Ik ben sociaal, humoristisch en communiceer goed met teamleden en klanten. 

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?