Naar onze professionals
Florens

Florens

.NET Developer & Architect

Profiel

Florens is een resultaatgerichte softwareontwikkelaar die staat voor het beste resultaat en niet snel opgeeft. Hij haalt veel voldoening uit het afronden van complexe opdrachten die niet iedereen aandurft. Florens beschikt over een behoorlijke hoeveelheid ontwikkelkennis en is ook altijd bereid daar anderen mee te helpen. Hij houdt ervan om problemen net anders te bekijken dan een ander waardoor we samen vaak sneller tot een oplossing kunnen komen.

Specialiteiten

 • NServiceBus
 • Azure DevOps
 • Specflow
 • Scrum / Kanban
 • CICD

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?