Naar onze professionals
Floris

Floris

.NET Developer & Front-end Developer

Profiel

Floris is inzetbaar als een allround en resultaatgerichte Software Engineer en heeft zowel front- als backend ervaring in desktop- en web-development. Floris werkt graag met anderen samen (bij voorkeur met Scrum/Agile) aan moderne software in een gestructureerde omgeving. Zijn focus ligt op Microsoft technologieën, ondersteunt d.m.v. open source frameworks. Binnen een ontwikkelteam stelt hij zich altijd actief en communicatief op.

Specialiteiten

 • Angular
 • React
 • .NET Core
 • Azure

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?