Naar onze professionals
Floris

Floris

.NET Developer & Front-end Developer

Profiel

Floris is inzetbaar als een resultaatgerichte front-end developer. Floris heeft zowel front- als backend ervaring in desktop- en web-development. Maar voelt zich als een vis in het water als het gaat om React of Angular i.c.m. Typescript. Zijn focus ligt op front-end ontwikkeling, want daar ligt zijn ambitie én ervaring. Bijbehorend back-end werk is prima.

Floris werkt graag met anderen samen (bij voorkeur met Scrum/Agile) aan moderne software in een gestructureerde omgeving. Binnen een ontwikkelteam stelt hij zich altijd actief op. Floris heeft daarnaast uitstekende communicatieve vaardigheden.

Specialiteiten

 • Angular
 • React
 • .NET Core
 • Azure

Ervaring

ANWB

Zijn laatste opdracht was bij ANWB Reizen. FOX Verre Reizen, Pharos Reizen, ANWB Ledenreizen en ANWB Kampeerreizen worden ondergebracht in ANWB Reizen Beheer BV. De bestaande (verouderde) systemen en applicaties zijn door een aantal interne en externe IT-teams herbouwd. Onderdeel daarvan was een search engine en een applicatie voor het generen van reisbescheiden en e-mails.

 • Implementeren van test-UI (Angular 8) om een search engine te valideren (Elastic search)
 • Technisch ontwerp en implementatie van een 3 tal SPA applicaties met React 16/17
 • Implementatie van diverse functionaliteiten in de bijbehorende .NET Core Api’s

Meer weten?

Benieuwd naar zijn andere opdrachten? En wat zijn expertise voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Bel: 088 - 241 44 00

Mail: detachering@4dotnet.nl

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?