Naar onze professionals
Gerjan

Gerjan

.NET Developer

Profiel

Gerjan is een rustige en ervaren ontwikkelaar met zeer brede kennis van automatisering in het algemeen. Naast zijn technische skills in hij erg secuur en kan hij orde scheppen in ongestructureerde omgevingen. Bij menig opdrachtgever heeft Gerjan bewezen de processen te kunnen professionaliseren tot een goed te onderhouden en gestructureerd geheel. 

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?