Naar onze professionals
Gerrit-Jan

Gerrit-Jan

.NET Developer

Profiel

Gerrit-Jan is een ervaren Software Architect en is opgegroeid en meegegroeid met de opkomst van de personal computer. Van jongs af aan gefascineerd door alles wat met micro-elektronica te maken heeft, heeft hij zich steeds opnieuw bekwaamd in nieuwe technologieën. Hij spreekt dan ook een groot aantal computertalen, vanaf assembly (6502, Z80) en de ‘oudere’ programmeertalen zoals Forth en C tot aan de nieuwste talen zoals Python en C#.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we u ergens mee helpen?

  Wilt u meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wilt u opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we u ergens mee helpen?